T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 18/10/2019

Barbaros Mehmet ŞENGÜN

Özgeçmiş:

1986 Sinop Merkez doğumludur.  Durağan Sağlık Meslek Lisesi (Tıbbi Sekreterlik), Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi Lisans Bölümü mezunudur. 2007 yılında Sinop Merkez 1 Nolu Sağlık Ocağında Sağlık Memuru (Tıbbi Sekreter) olarak göreve başlamış olup, daha sonra Sinop Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, Sinop İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi ve Sinop Sağlık Müdürlüğünde görevlerde bulunmuştur. 08/10/2019 tarihinden itibaren Hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.