T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi

Hastanemiz Mutemetlik Birimi Denetimi Gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 15/01/2020

Sinop Sağlık Müdürlüğü Mutemetlik Denetim Komisyonu, Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanemizin Mutemetlik Birimi tarafından yapılan personel ödemeleri denetimini gerçekleştirdi.
Denetim ekibinde görev yapan Sinop Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa YILDIZ,  Sağlık Müdürlüğü Mutemetlik Birim Şefi Sinan SEVİM, Mutemetler Serkan AKTAŞ, Emine ÖZKAN CENGİL ve Ceyhan KÖSE tarafından kurumumuz personel ödeme iş ve işlemlerine ait denetim 14/01/2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Denetimin sonunda hastanemiz mutemetlik personelleri Cemil ŞİMŞEK, Gizem KARACÜLLÜ ve Dursun GÖKMEN'e çalışmaları nedeniyle  denetim ekibi tarafından teşekkür edilmiş, çalışmalarında başarılar dilenmiştir.